OVER ONS

Sinds meer dan 25 jaar, biedt Tenderstar u slagerijmachines van de hoogste kwaliteit aan. Om precies te zijn, dit familiebedrijf heeft een breed assortiment aan malsmakers, hakmachines en flatteners kunnen ontwikkelen.

WAAROM TENDERSTAR KIEZEN ?

Voor al onze slagerijmachines, benadrukken we de kwaliteit, zowel op het vlak van hygiëne en onderhoud als op het vlak van veiligheid.
Al onze machines zijn geproduceerd in roestvrij staal en in polyacetaal, die de roest tegenhoudt et stevige en duurzame toestellen verzekerd.
Bovendien, respecteren onze machines de CE normen en worden eenvoudig uit elkaar gehaald. Dit laat een eenvoudige schoonmaak toe, zelfs met hoge druk en biedt de mogelijk om de verschillende onderdelen die in contact komen met het vlees te steriliseren.

WAAROM HET MALSMAKEN ?

Hetgeen we u aanbieden met de Tenderstar malsmakers – Nummer 1 in de Wereld van het malsmaken -, is om uw stukken vlees te sublimeren.
Dankzij onze machines, worden uw opgesneden karkassen rendabel et u kan aan uw klanten een constante productkwaliteit verzekeren door hen een mals en heerlijk product aan te bieden.
Al onze machines zijn beschikbaar bij de producent, Paulus Stuart in Brussel, maar ook in vele landen. Vind hier de volledige lijst van onze verkopers.

Menu